Wil je ook meehelpen?

 

De restauratie van een historisch vaartuig is in de eerste plaats een ploegsport. Enkel doordat mensen met verschillende interesses en kennis samenwerken kan dit project tot een succesvol einde gebracht worden.

We zoeken o.a

Handige harry's

 

Houtbewerkers
De Watson - Reddingboot 3 is een houten schip waar veel schuur- en restauratiewerk aan is. We komen altijd handen te kort om te schuren, plamuren en verven.

Onderhoud en terug in orde zetten van de machines.
De Watson wordt aangedreven door 2 Ferry-diesels van 40PK elk. De motoren kregen net voor het uit de vaart halen nog een volledige revisie. 40 jaar verwaarlozing heeft veel sporen nagelaten. We zoeken nog enkele mensen die graag aan motoren werken om het schip terug in orde te krijgen.

 

Administratieve en communcatie talenten

Een historisch schip restaureren is niet alleen een technische zaak, maar ook communicatie en fondsenwerving zijn uiterst belangrijk. Ben je geïnteresseerd in 1 of meerdere van onderstaande zaken, kom dan zeker bij ons communicatieteam. Het wordt zeker een unieke gelegenheid om onder begeleiding van de echte topmensen dit project mee mogelijk te maken.

  • Sociale media kraks: Je helpt onze aanwezigheid op sociale media helpen boosten.
  • Mensen met een talent voor boekhouden en cijfers
  • Schrijftalenten voor onze website en wervende teksten om sponsors en vrijwilligers aan te trekken.
  • Iemand die zich een op te starten ledentijdschrift wil aantrekken
  • Evenementen organiseren. Onze eerste grote uitdaging is deelname aan open monumentendag ... Daarvoor moeten we een tentoonstelling opzetten ...
  • Fondsenwerving: Zonder centen geen restauratie. Onder leiding van een professionele fondsenwerver die verantwoordelijk was voor fondsenwerving bij Plan International, WWF, Amnesty acties opzetten om de restauratie te kunnen betalen.
  • Website onderhouden en verbeteren

 

 

 Iedereen is welkom!

Schrijf je in via ons contactformulier:

IK WIL MEDEWERKER WORDEN

Telefonisch: contact@vzwrestart.com

tel: +32 0477 70 67 13