Word peter van een onderdeel van dit prachtige schip.

 STEUN ONS - Word PETER of METER van een scheepsonderdeel !!

Een historisch schip restaureren is een tijd- en geldrovende bezigheid.  We zullen binnen enkele maanden aanspraak kunnen maken op subsidies  maar desondanks zal onze vereniging heel veel kosten zelf moeten dragen.  In tegenstelling tot een gewoon bedrijf  kan het restaureren en uitbaten van onze historische reddingsboot nooit zelfbedruipend worden. Aanvaard het Peterschap over de restauratie en krijg heel wat terug. Van gratis consumpties op onze open-werf dagen tot VIP-plaatsen bij de tewaterlating. 

Shop jij online?

Doe die extra klik via www.trooper.be/reddingboot3 en steun de restauratie van Reddingboot 3 gratis

Via Trooper, een initiatief van studio 100 en KBC, kunnen we een procentje verdienen op alle online aankopen via honderden webshops.


Het kost je niets en wij krijgen een broodnodig procentje om de restauratie van de reddingboot te bekostigen. 

Kies vzw Restart als te steunen organisatie!!

Naast het verlangen om opnieuw een ferrylijn vanuit Oostende te zien varen ijvert VZW Restart ook voor het onderhoud en behoud van ons maritiem erfgoed.

Deze historische boot lag al jaren op restauratie te wachten en kwam dankzij VZW-Restart en de vlotte samenwerking met de haven van Oostende terug naar haar thuishaven.

Zoals bij al onze activiteiten is gemeenschapsvorming een belangrijke drijfveer om de restauratie van Reddingboot 3 aan te pakken.

Leer hier meer over dit uniek stuk Oostends erfgoed.

Bedankt voor je inschrijving voor onze nieuwsbrief

Maar let op, als we je nog niet kennen moet je nog even je e-mailadres bevestigen. Dus:

1. We sturen je een bevestigingsmail
We hebben een e-mail gestuurd naar je e-mailadres. Heb je binnen 10 minuten nog geen e-mail ontvangen? Check dan even je spamfolder.

2. Bevestig je aanmelding met één klik. Je bent nu ingeschreven.

 

 Terug naar de homepagina >